Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

Lasikirjoitustaulut

Lasikirjoitustaulut kotiin ja toimistoon.

Moderni lasipintainen kirjoitus- ja magneettitaulu nykyaikaiseen kotiin ja toimistoon

Lasikirjoitustaulu toimii ihan kuin valkotaulu, siihen voi kirjoittaa ja se toimii hyvin myös magneettitauluna. Lasikirjoitustaulu soveltuu hyvin myös sisustamiseen, yhdistele värejä ja tee oma taideteoksesi.

Lasikirjoitustaulun pinta on karkaistua optista lasia

Sileä ja kova magneettipinta on helppo pyyhkiä ja siinä ei näy haamujälkiä eikä tahroja. Taulun takana on taulun kiinnitykseen tarkoitettu alumiininen kehyslaatta. Diamond lasikirjoitustaulujen värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, sininen ja punainen. Lasikirjoitustaulujen mukana toimitamme neontaulukynän ja 2 kpl maametallista valmistettua magneettia. Taulupinnalla 25 vuoden takuu.

 

Lasikirjoitustaulut 2x3

2x3 Lasikirjoitustaulujen värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, punainen ja vaaleanvihreä. Tutustu värivaihtoehtoihin klikkaamalla kuvaa.

 

Siirtotaulu - Kääntötaulu lasikirjoitustaulupinnalla musta/valkoinen


 

 

 

 

2-puoleinen siirrettävä lasikirjoitustaulu jalustalla ja pyörillä

Laadukas 2-puoleinen magneettinen lasikirjoitustaulu pyörillä ja jalustalla. Toinen puoli taulusta musta ja toinen puoli valkoinen.
Materiaali molemmin puolin karkaistua lasia.  Voidaan kääntää vaaka-akselin ympäri täydet 360 astetta ja lisäksi taulu on lukittavissa mihin kulmaan tahansa. Jalustassa 4 lukittavaa pyörää. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen.
 

 

Siirtotaulun lukittavat pyörät helpottavat siirtelyä

Voit siirtää siirtotaulun helposti kokoushuoneesta toiseen ja lukita pyörät kokouksen ajaksi. Siirtotaulun pyörät pyörivät äänettömästi ja niiden avulla voit siirrellä siirtotaulua nostamatta sitä ylös lattialta.

 

 

 

Siirtotaulussa vakiona kynäkouru

Kynäkourussa säilytät kaikki tarvittavat, lasikirjoitustaulupyyhkimen, lasikirjoitustaulutussit ja magneetit kätevästi käsillä. Koska siirtotaulua voidaan kuljettaa kokoushuoneesta toiseen, täytyy kaikki tarvikkeet kulkea mukana. Nämä kulkevat siirtotaulun mukana kynäkourussa.

 

Siirtotaulun mukana toimitamme lasikirjoitustaulukynät ja supervahvat magneetit veloituksetta, edun arvo 23,50 + alv.Fläppitaulut lasikirjoitustaulupinnalla musta tai valkoinen

 

 

 

 

 

Fläppitaulu mustalla tai valkoisella magneettisella lasikirjoitustaulupinnalla

Laadukas fläppitaulu pyörillä ja jalustalla. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen.
Materiaali karkaistua lasia. Jalustassa 3 lukittavaa pyörää. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen.
 

 

Fläppitaulun lukittavat pyörät helpottavat siirtelyä

Voit siirtää fläppitaulun helposti kokoushuoneesta toiseen ja lukita pyörät kokouksen ajaksi. Fläppitaulun pyörät pyörivät äänettömästi ja niiden avulla voit siirrellä taulua nostamatta sitä ylös lattialta.

 

 

 

Fläppitaulussa vakiona kynäkouru

 

Kynäkourussa säilytät kaikki tarvittavat, lasikirjoitustaulupyyhkimen, lasikirjoitustaulutussit ja magneetit kätevästi käsillä. Koska fläppitaulua voidaan kuljettaa kokoushuoneesta toiseen, täytyy kaikki tarvikkeet kulkea mukana. Nämä kulkevat taulun mukana kynäkourussa.

 

Fläppitaulun mukana toimitamme lasikirjoitustaulukynät ja supervahvat magneetit veloituksetta, edun arvo 23,50 + alv.Taulutarvikkeet lasikirjoitustauluille

MultiBoard marker 2in1 lasikirjoitustauluille ja valkotauluille

Taulukynä, jolla voidaan kirjoittaa valkotauluun, lasiin ja peiliin. Loistavat värit. Täysin vesiliukoinen, voit pyyhkiä jäljen helposti kun kirjoitus on kuivunut. 4 kpl. Värit: vihreä, keltainen, pinkki ja oranssi.

Chalk Marker liituhuopakynät lasikirjoitustauluille ja liitutauluille

Chalk Marker liituhuopakynistä liitypölyä ei synny, joten ne sopivat hyvin ympäristöön, jossa on tiukat työturvallisuusvaatimukset. Pois pyyhittävissä kovista pinnoista kuten liitutauluista, lasista, lasikirjoitustaulusta ym. Sisältää 8 värin värilajitelman. Katso kaikki 8 vaihtoehtoa klikkaamalla kuvaa.

Musta tai valkoinen taulukynä lasikirjoitustauluille

Taulukynä, jolla voidaan kirjoittaa lasiin ja peiliin. Värit: valkoinen tai musta. Täysin vesiliukoinen, voit pyyhkiä jäljen helposti kun kirjoitus on kuivunut.

Supervahvat magneetit lasikirjoitustauluille

Neliönmalliset supervahvat magneetit sopivat kaikille magneettipinnoille, mutta erityisen hyvin lasikirjoitustaulupinnalle. 6 kpl vahvaa magneettia.

Office Eraser valkotaulupyyhin, jossa 15 pyyhinpintaa

Ainutlaatuinen valkotaulupintojen puhdistustyyny, joka estää naarmuttavan pölyn kerääntymisen taulun pinnalle ja pyyhkimeen, pitäen valkotaulusi toimintakuntoisena. Anticratch system.. Kotimainen patentoitu Easy-Peel menetelmä. Repäiset vain ulommaisen pyyhinpinnan pois, niin sinulla on taas puhdas pyyhinpinta käytettävänä.

Toimitamme tuotteet parissa päivässä ympäri Suomen (Helsinki, Espoo,Vantaa, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.) Isommissa lasikirjoitustauluissa voi olla n. viikon toimitusaika, kysy tilatessasi.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat