Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

Siirtotaulut

Siirtotaulu - Kääntötaulu 2x3

2-puoleinen siirrettävä valkotaulu - tussitaulu jalustalla ja pyörillä

Laadukas 2-puoleinen magneettinen valkotaulu pyörillä ja jalustalla. Materiaali molemmin puolin päällystettyä terästä. Voidaan kääntää vaaka-akselin ympäri täydet 360 astetta ja lisäksi taulu on lukittavissa mihin kulmaan tahansa. 4 lukittavaa pyörää jalustassa. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen. Taulu toimii toimitettavien ripustimien avulla myös fläppitauluna.

Siirtotaulun lukittavat pyörät helpottavat siirtelyä

Siirtotaulun voi helposti siirtää kokoushuoneesta toiseen ja kokouksen ajaksi lukita pyörät. Siirtotaulun pyörät pyörivät äänettömästi ja niiden avulla siirtotaulua voi siirellä nostamatta sitä ylös lattialta.

Siirtotaulu voidaan kääntää vaaka-akselinsa ympäri 360 astetta ja lukita mihin kulmaan tahansa

Reunassa olevien kiristimen avulla taulua kiristetään mihin kulmaan tahansa. Siirtotauluun on helpompi kirjoittaa kun piirtää vaakatasossa ja sen jälkeen voi nostaa taulun taas pystysuoraan.

Siirtotaulussa vakiona kynäkouru

Kynäkourussa säilytät kaikki tarvittavat, valkotaulupyyhkimen, valkotaulutussit ja valkotaulumagneetit kätevästi käsillä. Koska siirtotaulua voidaan kuljettaa kokoushuoneesta toiseen, täytyy kaikki tarvikkeet kulkea mukana. Nämä kulkevat siirtotaulun mukana kynäkourussa.

Siirtotaulussa vakiona lehtiöpidikkeet

Siirtotaulu toimii myös fläppitauluna, sillä toimitamme lehtiöpidikkeet siirtotaulun mukana. Lehtiöpidikkeet voi kiinittää mihin kohtaan taulua tahansa, jolloin samanaikaisesti taulu toimii lehtiötauluna ja valkotauluna. Kirjoita tärkeät päätökset lehtiöön, joten voit ottaa lehtiön  mukaasi kokouksesta muistiinpanoineen.

Siirtotaulun mukana toimitamme valkotaulukäyttäjän kulutuspakkauksen veloituksetta, edun arvo 39,00 + alv

Kulutuspakkaus sisältää: 4 valkotaulutussia, magneettisen telineen 4 valkotaulutussille, magneettisen valkotaulupyyhkimen, 10 vaihtopintaa magneettiselle pyyhkimelle, spraypullo valkotaulun puhdistusainetta ja 10 kpl halkaisijaltaan 25 mm magneettia.

 

 


Siirtotaulu - Kääntötaulu lasikirjoitustaulupinnalla musta/valkoinen


 

 

 

 

2-puoleinen siirrettävä lasikirjoitustaulu jalustalla ja pyörillä

Laadukas 2-puoleinen magneettinen lasikirjoitustaulu pyörillä ja jalustalla. Toinen puoli taulusta musta ja toinen puoli valkoinen.
Materiaali molemmin puolin karkaistua lasia.  Voidaan kääntää vaaka-akselin ympäri täydet 360 astetta ja lisäksi taulu on lukittavissa mihin kulmaan tahansa. Jalustassa 4 lukittavaa pyörää. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen.
 

 

Siirtotaulun lukittavat pyörät helpottavat siirtelyä

Voit siirtää siirtotaulun helposti kokoushuoneesta toiseen ja lukita pyörät kokouksen ajaksi. Siirtotaulun pyörät pyörivät äänettömästi ja niiden avulla voit siirrellä siirtotaulua nostamatta sitä ylös lattialta.

 

 

 

Siirtotaulussa vakiona kynäkouru

Säilytät kaikki tarvittavat kynäkourussa kuten lasikirjoitustaulupyyhkimet, lasikirjoitustaulutussit ja magneetit ovat kätevästi käsillä. Koska siirtotaulua voidaan kuljettaa kokoushuoneesta toiseen, täytyy kaikki tarvikkeet kulkea mukana. Nämä kulkevat siirtotaulun mukana kynäkourussa.

 

Siirtotaulun mukana toimitamme lasikirjoitustaulukynät ja supervahvat magneetit veloituksetta, edun arvo 23,50 + alv.

Siirtotaulut - Kääntötaulut taulut koulu- ja toimistokäyttöön 24h toimitusajalla. Jo seuraavaksi työpäiväksi alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat