Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

Valkotaulut - Tussitaulut 24h toimitusajalla

Kehyksettömät valkotaulut

Kehyksetön valkotaulu - Modulitaulu. Kokoa mieleisesi valkotaulu moduleista.

Kehyksettömiä valkotauluja (modulitauluja) yhdistelemällä voit tehdä sen kokoisen valkotaulun kuin haluat, voit myös yhdistellä värejä. 
Peruskokoja on 2, värejä 5. Taulumodulien koot: 115x75 cm ja 150x100cm. Värit: valkoinen, musta, viherä, pinkki ja sininen. Näiden lisäksi löytyy myös mattavalkoiset valkotaulut, jotka soveltuvat parhaiten heijastuspintatauluiksi. Kehyksettömiä valkotauluja on saatavissa myös musiikkiviivoituksella.
Voit tilata lisätarvikkeina lehtiöpidikkeen lehtiöineen, näin saat modulitaulusta kätevästi fläppitaulun.
Katso video

Kehyksetön valkotaulu mattapintaisena, soveltuu hyvin myös heijastuspinnaksi

 

Kehyksetön valkotaulu musiikkiviivoituksella

 

Lehtiöpidikkeet modulivalkotauluun, mukana taululehtiö

Lehtiöpidikkeellä teet modulivalkotaulusta lehtiötaulun.

 

Valkotaulu Classic

Classic Valkotaulu - Tussitaulu kotiin ja toimistoon


Markkinoiden eniten myyty valkotaulu kotiin ja toimistoon. Laadukas valkotaulupinta lakattua terästä. Tyylikkäät eloksoidut alumiinikehykset. Mukana alumiininen kynäkouru ja seinäkiinnikkeet. Valkotaulu toimii hyvin myös heijastuspintatauluna. Taulu voidaan kiinnittää seinään sekä pysty- että vaakatasossa.

Ruudutettu valkotaulu - tussitaulu alumiinikehyksilläValkotaulu - Tussitaulu ruudutuksella

Voit tilata valkotaulun myös valmiilla 5 x 5 cm ruudutuksella. 
Tekstin suorakirjoitukseen ruudutus helpottaa ja myös kuvien piirtämistä tussitaululle. Tussitaulu toimii ruutuja hyväksi käyttäen myös suunnittelutauluna.

 

Avattava valkotaulu - siipitaulu

Avattava valkotaulu - siipitaulu, 5 kirjoituspintaa

Magneettinen valkotaulu - tussitaulu, jossa 5 eri kirjoituspintaa.  
Tyylikkäät eloksoidut alumiinikehykset. Suuri kirjoituspinta soveltuu aktiiviseen käyttöön ja sopii hyvin toimistoille, kouluille, neuvotteluhuoneisiin ja kokouskäyttöön. Kokovaihtoehtoina 2400x900 ja 3400x1000 mm.

 

Valkotaulu - siipitaulu toimii myös fläppitauluna

Valkotaulu - Siipitaulu toimii myös fläppitauluna, sillä toimitamme siipitaulun mukana lehtiöpidikkeet. Voit kiinnittää lehtiöpidikkeet mihin kohtaan taulua tahansa, jolloin taulu toimii samanaikaisesti lehtiötauluna ja valkotauluna. Kirjoita tärkeät päätökset lehtiöön, joten voit ottaa lehtiön muistiinpanoineen mukaasi kokouksesta.

Valkotaulun - tussitaulun kiinnitys seinäänTussitaulu 2x3

Tussitaulu 2x3

Toimitamme ruuvit seinäkiinnitykseen valkotaulun mukana. Valkotaulu - tussitaulu ruuvataan seinään ja seinäkiinnitys peitetään tyylikkäillä kulmapaloilla.

 

Alumiininen kynäkouru valkotaulutusseille ja valkotaulupyyhkimilleTussitaulu 2x3


Valkotaulun mukana toimitamme myös alumiinisen kynäkourun valkotaulutarvikkeille, kaikki kätevästi käsillä.
Valkotaulu voidaan kiinnittää seinään joko pysty- tai vaaka-asentoon. Kynäkouru voidaan kiinnittää mille reunalle tahansa, mutta aina vaaka-asentoon.

 

Magneettiset valkotaulut - tussitaulutTussitaulu 2x3


Kaikki valkotaulut - tussitaulut jotka toimitamme ovat magneettisia.
Magneettisuus valkotauluissa - tussitauluissa tarkoittaa, että niihin voi kiinnittää magneetteja, magneettisia pyyhkimiä ja magneettinauhoja. Magneeteilla kiinnität kätevästi esimerkiksi muistilaput, työlistat ja vaikkapa valokuvat.

 

Tarvikepaketti valkotauluihin muutamalla eurolla!

Kaikkien tussitaulujen kanssa tarjoamme valkotaulutarvikkeet muutamalla eurolla. Paketin arvo 26,30 + alv. Paketti sisältää 4 kpl valkotaulutusseja, 10 kpl magneetteja ja valkotaulupyyhkimen.

 

Siirtotaulut

Siirtotaulu 2x3, 2-puoleinen siirrettävä tussitaulu pyörillä ja jalustalla

Laadukas 2-puoleinen magneettinen valkotaulu jalustalla ja lukittavilla pyörillä. Materiaali molemmin puolin päällystettyä terästä. Taulu kääntyy vaaka-akselin ympäri täydet 360 astetta ja taulu voidaan lukita mihin kulmaan vain.
Jalustassa on 4 lukittavaa pyörää. Kynäkouru taulutarvikkeiden, kuten valkotaulutussien säilyttämiseen. Taulu toimii myös toimitettavien ripustimien avulla myös fläppitauluna.

Siirtotaulun lukittavat pyörät helpottavat siirtelyä

Siirtotaulua voi siirtää helposti kokoushuoneesta toiseen ja kokouksen ajaksi lukita pyörät. Siirtotaulun pyörät pyörivät äänettömästi ja niiden avulla siirtotaulua voi siirtää nostamatta sitä ylös lattialta.

Siirtotaulu voidaan kääntää vaaka-akselinsa ympäri 360 astetta ja lukita mihin kulmaan tahansa

Taulu kiristetään reunassa olevan kiristimen avulla mihin kulmaan tahansa. Siirtotauluun on usein helpompi kirjoittaa ja piirtää vaakatasossa, sen jälkeen nostat taulun taas pystysuoraan.

Siirtotaulussa vakiona kynäkouru

Kynäkourussa säilytät kaikki tarvittavat, valkotaulupyyhkimen, valkotaulutussit ja valkotaulumagneetit kätevästi käsillä. Koska siirtotaulua voidaan kuljettaa kokoushuoneesta toiseen, täytyy kaikki tarvikkeet kulkea mukana. Nämä kulkevat siirtotaulun mukana kynäkourussa.

Siirtotaulussa vakiona lehtiöpidikkeet

Siirtotaulu toimii myös fläppitauluna, sillä toimitamme siirtotaulun mukana lehtiöpidikkeet. Voit kiinnittää lehtiöpidikkeet mihin kohtaan taulua tahansa, jolloin taulu toimii samanaikaisesti lehtiötauluna ja valkotauluna. Kirjoita tärkeät päätökset lehtiöön, joten voit ottaa lehtiön muistiinpanoineen mukaasi kokouksesta.

Siirtotaulun mukana toimitamme valkotaulukäyttäjän kulutuspakkauksen veloituksetta, edun arvo 39,00 + alv

Kulutuspakkaus sisältää: 4 valkotaulutussia, magneettisen telineen 4 valkotaulutussille, magneettisen valkotaulupyyhkimen, 10 vaihtopintaa magneettiselle pyyhkimelle, spraypullo valkotaulun puhdistusainetta ja 10 kpl halkaisijaltaan 25 mm magneettia.

Staattiset valkotaulukalvot

Staattisesti kiinnittyvät valkotaulukalvot

 

Valkotaulu mukana siellä missä sinäkin


Ota valkotaulu mukaasi sinne, missä haluat pitää näyttäviä esityksiä. Valkotaulukalvo kiinnittyy mihin tahansa tasaiseen pintaan: ikkunaan, seinään tai vaikkapa oveen.

Valkotaulukalvo on kooltaan 60x80 cm ja ne toimitetaan rullissa, joissa on 25 kpl 60x80 cm perferoitua valkotaulukalvoa. Voit valita valkoisen, ruudutetun tai läpinäkyvän valkotaulukalvon.


Valkotaulut - Tussitaulut koti- ja toimistokäyttöön 24h toimitusajalla. Jo seuraavaksi työpäiväksi alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat